Χάρτης Δράσεων
Ημερολόγιο
Newsletter
Ενημερώσου για τις δράσεις του προγράμματος
Μετρητής επισκεπτών
 40.437 
 
Αρχική σελίδα Γενικά Στοιχεία του Προγράμματος Επικοινωνία
 
Αρχική σελίδα > Νέα - Εκδηλώσεις
23 Οκτωβρίου '15
Στον Εκθεσιακό Χώρο του Προγράμματος LIFE φιλοξενείται η Έκθεση «Η Βιοποικιλότητα στη Λαϊκή Τέχνη της Σκύρου»
Μέγεθος γραμματοσειράς   A-   A+

Η Έκθεση "Η Βιοποικιλότητα στη Λαϊκή Τέχνη της Σκύρου" που παρουσιάστηκε στον Πολιτιστικό Σύλλογο ΣΣΟΠΠΑ τον Αύγουστο θα φιλοξενείται στον Εκθεσιακό Χώρο του Πρoγράμματος LIFE δίπλα στο Κ.Ε.Π. Σκύρου.  

Θα είναι ανοιχτή για το κοινό από Δευτέρα- Παρασκευή 10.00- 12.00 και Πέμπτη- Παρασκευή- Σάββατο  18.00- 20.00. Η Έκθεση μπορεί να ανοίγει και άλλες ώρες κατόπιν συνεννόησης με το γραφείο του Προγράμματος LIFE (22220 91618).

Ειδικές προβολές, δραστηριότητες για παιδιά και άλλες δράσεις προγραμματίζονται για το επόμενο διάστημα.   

Η δράση υλοποιείται από την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, στα πλαίσια του Προγράμματος LIFE του Δήμου Σκύρου.ογράμματος LIFE. Ώρες λειτουργίας: καθημερινά το πρωί 10.00- 12.00 και κάθε Πέμπτη- Παρασκευή- Σάββατο 18.00- 20.00/ Χώρα Σκύρου (δίπλα στο Κ.Ε.Π.).
Η 'Εκθεση μπορεί να ανοίγει και άλλες ώρες κατόπιν συνεννόησης.< Επιστροφή


Το πρόγραμμα LIFE09 NAT/GR/000323 υλοποιείται από το Δήμο Σκύρου σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία (ΕΟΕ), την Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού (ΕΛΛΕΤ) και το Εθνικό Κέντρο Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΕΚΠΑΑ) με την οικονομική υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Πράσινου Ταμείου.