Χάρτης Δράσεων
Ημερολόγιο
Newsletter
Ενημερώσου για τις δράσεις του προγράμματος
Μετρητής επισκεπτών
 40.427 
 
Αρχική σελίδα Γενικά Στοιχεία του Προγράμματος Επικοινωνία
 
Αρχική σελίδα > Νέα - Εκδηλώσεις
12 Σεπτεμβρίου '13
Διασώσεις άγριων πτηνών από τους εθελοντές του Προγράμματος
Μέγεθος γραμματοσειράς   A-   A+

Ένας ερωδιός, δύο γερακίνες και ένας  νανόμπουφος βρέθηκαν τραυματισμένα στη Σκύρο από την αρχή του έτους και μεταφέρθηκαν για περίθαλψη στο Σύλλογο Προστασίας και Άγριας Ζωής  ‘ΑΝΙΜΑ’ στην Αθήνα από τους εθελοντές του προγράμματος LIFE. Επίσης τον Μάιο οι εθελοντές βρήκαν τραυματισμένο ένα βραχοκιρκίνεζο και αφού του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες το απελευθέρωσαν.

Οι εθελοντές του Προγράμματος έχουν παρακολουθήσει ειδικό σεμινάριο που διοργάνωσε η Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία και έχουν εκπαιδευτεί κατάλληλα. Στο γραφείο του Προγράμματος LIFEμπορείτε να πάρετε οποιαδήποτε σχετική πληροφορία και να απευθύνεστε στην  περίπτωση που βρείτε κάποιο πληγωμένο άγριο ζώο.< Επιστροφή


Το πρόγραμμα LIFE09 NAT/GR/000323 υλοποιείται από το Δήμο Σκύρου σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία (ΕΟΕ), την Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού (ΕΛΛΕΤ) και το Εθνικό Κέντρο Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΕΚΠΑΑ) με την οικονομική υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Πράσινου Ταμείου.