Χάρτης Δράσεων
Ημερολόγιο
Newsletter
Ενημερώσου για τις δράσεις του προγράμματος
Μετρητής επισκεπτών
 40.783 
 
Αρχική σελίδα Γενικά Στοιχεία του Προγράμματος Επικοινωνία
 
Αρχική σελίδα > Νέα - Εκδηλώσεις
29 Οκτωβρίου '12
Σχέδιο Δράσης για τη Βιοποικιλότητα της Σκύρου: πώς μπορείς να συμμετάσχεις
Μέγεθος γραμματοσειράς   A-   A+

Ολοκληρώθηκε το Σχέδιο Δράσης για τη Βιοποικιλότητα της Σκύρου το οποίο έχει ως στόχο να παράσχει τη βάση του σχεδιασμού για τη συμβατή με τη διατήρηση της βιοποικιλότητας τοπική ανάπτυξη, σε μακροπρόθεσμο ορίζοντα.

Στη σελίδα  με τον τίτλο " Το Πρόγραμμα έως σήμερα", βρίσκεται το πλήρες κείμενο. Εκεί βρίσκονται επίσης τα κείμενα για τα υπόποιλα θεματικά σχέδια δράσης που θα υλοποιηθούν από το πρόγραμμα και αφορούν τους βοσκοτόπους και τις αγροτικές καλλιέργειες, τους υγροτόπους, τις συστάδες σφενδαμιού, τα ενδημικά φυτά, τη βιοποικιλότητα των γύρω νησίδων και τον βιώσιμο τουρισμό.

Οι παρατηρήσεις και οι προτάσεις όλων είναι πολύτιμες για τη διαμόρφωση του Σχεδίου.

Η διαβούλευση του Σχεδίου θα διαρκέσει έως τις αρχές Δεκεμβρίου και μέχρι την πρώτη συνάντηση για την παρουσίαση του Σχεδίου που προγραμματίζεται να γίνει στη Σκύρο στις αρχές του ίδιου μήνα.  < Επιστροφή
Το πρόγραμμα LIFE09 NAT/GR/000323 υλοποιείται από το Δήμο Σκύρου σε συνεργασία με την Ελληνική Ορνιθολογική Εταιρεία (ΕΟΕ), την Ελληνική Εταιρεία Περιβάλλοντος και Πολιτισμού (ΕΛΛΕΤ) και το Εθνικό Κέντρο Περιβάλλοντος και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΕΚΠΑΑ) με την οικονομική υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και του Πράσινου Ταμείου.